середу, 18 травня 2016 р.

"Полум'я в наших гарячих серцях! Ми до мети ідемо до кінця!"


18 травня команда "Полум'я" Плетеноташлицької ЗШ І- ІІІ ступенів у складі Іванченко Катерини, Пономаренко Олександри, Дворчук Марини, Іванченко Євгенії, Гараз Олени та Бурлуцької Дар'ї представляла Маловисківський район в регіональному етапі Фестивалю ДЮР в смт. Добровеличківка. Тренером команди та автором агітбригади є педагог- організатор, вчитель географії Лілія Шабанова. Дружній, креативній команді вдалось своїми "полум'яними" серцями та нестримною енергією, за словами голови журі, "зірвати зал", вражаючи всіх присутніх акторською грою, невимушеністю, вмінням тримати увагу аудиторіі, здоровим та вдалим гумором, прославляючи гідну, таку необхідну і в той же час небезпечну професію рятівника, та ще раз нагадуючи всім про те,що наше життя - в наших руках, то ж треба про нього дбати і берегти його, щоб не вдаватися до допомоги рятувальників.

З відривом від лідерів змагання - команди Новоукраїнського району лише в два бали, та в один бал - від хазяїв Фестивалю - команди Добровеличківки, наша команда посіла почесне ІІІ місце, отримавши грамоту ІІІ ступеня та іменну статуетку разом із запрошенням голови журі продовжити боротьбу та прийняти участь в обласному етапі Фестивалі ДЮР. 

Користуючись моментом та можливістю побувати в Добровеличківці, керівник команди - Лілія Шабанова здійснила ще один давно омріяний нею, як вчителем географії, захід: побувати біля пам'ятного знаку, що позначає центр України, побувати біля цілющого джерела, гранкар'єрі, дослідити степову рослинність Добровеличківщини. Після такої насиченої програми та отриманих емоцій дівчата задоволені, але втомлені поверталися додому...
 
За можливість проявити здібності, реалізувати свої можливості, отримання шквалу позитивних емоцій, за виказану довіру, допомогу в організації Фестивалю та участі в ньому нашої команди хочеться винести подяку начальнику відділу освіти Маловисківської РДА С.В.Кравченко, фахівцю з охорони праці - Скрипнику В.В., методисту з виховної роботи відділу освіти - Подручній С.М., начальнику Маловисківського РВУ ДСНСУ у Кіровоградській області, підполковнику служби ЦЗ Потьомкіну О.А., відповідальному за організацію і супровід поїздки - майору РУ ДСНС Бакуну В.В. І, звичайно - тренеру і керівнику команди, автору агітбригади - Шабановій Л.С. Нових їй висот та креативних ідей!
Директор школи 
О.М. Гоян





Немає коментарів:

Дописати коментар