понеділок, 30 листопада 2015 р.

"З присвятою замордованим голодом…"




Одна із самих страшних сторінок історії нашої країни - Голодомор... Оминути цей день, забути про нього - це всеодно, що стати черствим, бездушним... нелюдом, бо людина на це не здатна. 
Вшанували усіх померлих голодною смертю і у нашій школі. Учнівським комітетом та педагогом-організатором було проведено Акцію "Свічка Пам"яті" та виховний захід "Забути не можна!", де нагадали та познайомили усіх присутніх зі страшними подіями 1932-1933 років, вшанували хвилиною мовчання усіх померлих від голоду та запалили свічку за їхні душі. 28 листопада о 16:00 була проведена он-лайн-акція "Свіча горіла". Усі небайдужі зробили фото зі свічкою та виклали його у альбом на сторінці Учнівського комітету в соцмережі. 
Вчителем історії Вергуном В.М. була проведена бесіда з учнями 7-9 класів на тему "Голод 33". До того ж було переглянуто  художній фільм "Голод 33" з його подальшим обговоренням.
Усіма класними керівниками було проведено Урок пам"яті, з метою гідного вшанування загиблих від геноциду Українського народу, щоб діти від малого та до великого знали про те, як страждав наший народ, якм вижив.
Кажуть, що історії властиво повторюватися... Наше завдання зробити так, щоб таких трагедій більше не було!

Немає коментарів:

Дописати коментар