неділю, 4 жовтня 2015 р.

День Людей похилого віку



“Добре діло  тобі добром відгукнеться!”

До Дня людей похилого віку волонтерський загін разом з небайдужими учням, під пильним контролем вчителів відвідали бабусечок та дідусів. Вітали їх зі святом, а хто був не проти — допомагали йому по господарству. Весело бабусечкам було точно...

Для волонторського загону така участь у житті стареньких є постійною, однак хотілося б, щоб ряди волонтерів-добровольців поповнилися більшим складом. Адже навколо нас стільки людей похилого віку, які потребують нашої допомоги і уваги. 
Сьогодні ми забули про старі, як світ правила: “Переведи бабусю через дорогу”, “Піднеси бабусі сумку”, “Набери відро води старенькому”, “Вступи місце людині похилого віку” та ін..... Але забувають про них частіше не діти, а саме дорослі! Так де і коли ми втратили нашу людяність? Який ми приклад подаємо дітям? Ще хтось крім школярів згадав про День людей похилого віку? Завжди треба починати міняти світ з себе! Змініть своє відношення до літніх людей! Пам”ятайте, що на вас дивляться діти, для яких ви є прикладом для наслідування!

Творіть добро! Творіть добро постійно! Будьте добрими і добро обов”язково поверниться до вас!




















Немає коментарів:

Дописати коментар