неділю, 27 вересня 2015 р.

Ми хочемо МИРу!



Ще кілька років тому назад День Миру ми згадували символічно, а сьогодні ми просимо, благаємо, мрiємо про таке потрібне нам слово - МИР. Холоне в душі, щемить у серці, болить у грудях вiд страшних слiв - війна, смерть, горе... А нам так хочеться, щоб на нашу рідну землю прийшов МИР!

У Плетеноташлицькій школі День Миру розтягнувся на цілий тиждень. У рамках тижня Миру пройшли такі заходи, як Конкурс малюнку на асфальті "Ми хочемо Миру!". Переможець конкурсу не визначався, адже як можна оцінити, хто більше хоче Миру? Найбiльш активні учасники та класи були відзначені грамотами.

Пройшла акція "Лист солдату", де діти писали листи, вірші, послання, звернення до воїнів АТО, малювали малюнки для них.

Також відбулась флеш-моб акція "Голуб Миру". Діти виклали голуба і символічно вiдпустили живих голубів у небо, сподіваючись, що ця пташка таки принесе Мир на нашу Україну.

Завершився тиждень конкурсом малюнку "Діти України хочуть Миру!". Хiба мрiї мільйонів дітей не здійсняться???

Однак найбiльш значущою подiєю стала неформальна зуcтрiч з воїном АТО, колишнім учнем школи - Сагайдаком Денисом. Неформальна тому, що школу Денис закінчив два роки назад і учні старших класів є його гарними знайомими та друзями. А хто може краще розповісти про свої відчуття та переживання, як старий товариш? Слова Дениса не залишили байдужим нікого! Ми дуже пишаємося ним і бажаємо йому повернутись додому живим та здоровим з перемогою (що він нам і обіцяв)! А оберегом для нього хай стануть ті листи та малюнки виконані школярами!

Хай прийде Мир на Україну! 












Немає коментарів:

Дописати коментар